Over mij

Mijn naam is Farah. Ik ben Indiaas van afkomst maar ben hier geboren. Mijn liefde voor henna zal vast te maken hebben met deze achtergrond :) Ik kom uit Den Haag en woon in Zoetermeer. 
Mijn liefde voor henna is ergens ontstaan van kleins af aan. Mijn tante bracht weleens henna op mijn handen aan toen ik nog een kleuter was, oldskool met een tandenstokertje versieringen tekenen. Ik vond dat altijd geweldig en dat groeide steeds meer. Op mijn 11e mocht ik de eerste keer henna zetten bij mijn nicht met een henna cone, en vanaf toen kreeg ik helemaal de smaak te pakken. Ik was op de middelbare school regelmatig te vinden in de kantine terwijl ik henna zette voor vriendinnen. Ook mijn nichtjes hun handen werden vaak door mij versierd. 
 
Toen ik rond de 18 was, zag ik op het internet een advertentie van iemand die henna als dienst aanbood. Aangezien ik het al jaren als hobby deed, dacht ik: dat kan ik ook! Al gauw had ik mijn eerste "echte" klant die henna wilde laten doen na haar bevalling. Ze was enorm blij met het resultaat en heeft mij gemotiveerd om er mee door te gaan. En nu is dat alweer 18 jaar geleden!
In die tijd studeerde ik natuurlijk, dus deed ik mijn henna-werk daarnaast. Dit bleef een aantal jaren zo, tot ik merkte dat het drukker werd met henna. Mijn henna-opdrachten namen toe en ik probeerde het te combineren met mijn kantoorbaan, wat steeds lastiger werd. Ik minderde in kantooruren, veranderde vervolgens naar een baan met nog minder uren, en toen ook dat niet meer samenging ben ik daar uiteindelijk helemaal mee gestopt en mij sinds 2016 fulltime gaan focussen op henna.
Ik krijg vaak de vraag of ik het na al die jaren nog steeds leuk vind, en ik kan heel hard roepen JAZEKER! :) Een onderdeel uit mogen maken van een bruid haar grote dag, kletsen over hoe ze het allemaal ervaart en hoe ze haar man heeft leren kennen, gezelligheid en blije mensen zien, dat zal zeker leuk blijven! Ik ben heel dankbaar dat ik dit werk mag doen en zal dit in sha Allah (met Allah's wil) echt blijven doen tot ik het kan. 
Heb je vragen aan mij, dan kun je ze natuurlijk altijd stellen. Wil je mij volgen op social media? Ik ben het meest actief op instagram.