Over mij

Mijn naam is Farah. Ik ben Indiaas van afkomst maar ben hier geboren. Mijn liefde voor henna zal vast te maken hebben met deze achtergrond :) Ik kom uit Den Haag en woon in Zoetermeer. 
Mijn liefde voor henna is ergens ontstaan van kleins af aan. Mijn tante bracht weleens henna op mijn handen aan toen ik nog een kleuter was, oldskool met een tandenstokertje versieringen tekenen. Ik vond dat altijd geweldig en dat groeide steeds meer. Op mijn 11e mocht ik de eerste keer henna zetten bij mijn nicht met een henna cone, en vanaf toen kreeg ik helemaal de smaak te pakken. Ik was op de middelbare school regelmatig te vinden in de kantine terwijl ik henna zette voor vriendinnen. Ook mijn nichtjes hun handen werden vaak door mij versierd. 
 
Toen ik 16 was, zag ik op het internet een advertentie van iemand die henna als dienst aanbood. Aangezien ik het al jaren als hobby deed, dacht ik: dat kan ik ook! Al gauw had ik mijn eerste "echte" klant die henna wilde laten doen na haar bevalling. Ze was enorm blij met het resultaat en heeft mij gemotiveerd om er mee door te gaan. En nu is dat alweer 17 jaar geleden!
In die tijd studeerde ik natuurlijk, dus deed ik mijn henna-werk daarnaast. Dit bleef een aantal jaren zo, tot ik merkte dat het drukker werd met henna. Mijn henna-opdrachten namen toe en ik probeerde het te combineren met mijn kantoorbaan, wat steeds lastiger werd. Ik minderde in kantooruren, veranderde vervolgens naar een baan met nog minder uren, en uiteindelijk ben ik daar helemaal mee gestopt en mij sinds 2016 fulltime gaan focussen op henna. 
Over mij